Home » Tapasztalatok

Tapasztalatok

moni

 Amit semmiképp se hagyj otthon: Jókedv, nyitottság, kíváncsiság, és a táncos lábaid! 🙂 No és persze nem árt egy jó fürdőruha/nadrág a medencés partyra, váltócipő – ami kényelmes, és némi gyümölcs és csoki az energia pótlására. Minden más helyben van! 🙂 Tök jó éttermek, remek szállás, és persze a párját ritkító társaság!!!
/Kovács Mónika – Pécs (HU)/

 Tavaly voltam először ilyen nagy szabású salsa fesztiválon mint a HSSF. Elm  ondhatom hogy feledhetetlen élményekben volt részem csodás volt külföldi emberektől új stílusú mozdulatokat tanulni. Minden percét élveztem. Legjobban a Yunayki lady style óráját és David Tima afró órái. Rengeteg új külföldi ismerősre és barátra tettem szert, akikkel már az idei évi fesztivált szervezzük. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Mint a fejlődés mint az új emberekkel történő közös élmények átélésében. Gyertek legyen egy feledhetetlen nyári fesztiválunk.

Arra figyeljetek hogy pihenjetek is közben elvégre ez egy nyaralás is egyben. Nem kötelező lehajtani magad minden egyes óra részvételével. Pihenjetek is közben. A szállást pedig a legjobb ha minnél közelebb van a helyszíngez hogy négykézláb vagy akár mezítláb is egykettőre odaérj. 😉 A Víz és energiát adó nasi pedig elmaradhatatlan az órákon. Váltás felső és törölköző. /Ajándi Magdaléna – Ludas (SRB)/

magdi
maria

Felejthetetlen élmény volt a tavalyi és már alig várom hogy idén is átélhessem azt a fantasztikus érzést, amit csak ott élhetsz át. Ha tömény endorfin bombára vágysz és arra hogy egész nap fülig érjen a szád, gyere, ott a helyed. És ha egyszer kipróbáltad soha többé nem szabadulsz ettől a szenvedélytől. Mert nekem életem egyik legjobb döntése volt ami rengeteg örömöt és barátságot adott. /Drigán Mária – Budapest (HU)/

Ha izzadós vagy, számolj legalább kétszer annyi váltó inggel buli idejére 🙂
Tapasztalat: Készülj fel rá! Amikor vége lesz a HSSF-nek, úgy fogod érezni, hogy kétszer olyan jó volt, mint ahogy eltervezted (legalább kétszer).
Egy nagyon fontos jó tanács: Csab&Anett óráján kötelező részt venni, legalább egyszer, akkor is ha nincs erőd táncolni!!! Annyira jól lehet szórakozni rajta, hogy még a babzsákon fekve is jól fogod érezni magad 🙂 Ezzel kapcsolatban Csabinak és Anettnek! Követeljük hogy legyen CsabAnett óra!!! Ezt nem tudja helyettesíteni egyik külföldi előadó sem!
Ne zavarjon, ha véletlenül megfázol, megbetegszel, stb. Menj be valamelyik afro órára, ha még minimális erőd van mozogni, a végére nagy valószínűséggel meggyógyulsz, vagy legalábbis jobban leszel 🙂
Ha hiszitek, ha nem, Zsolti az egyik legjobb táncos a dolce-ban! Ha eljön a megfelelő hely és idő, bármelyik fiú táncost letáncolja színpadról! Viszont ne reménykedjetek, hogy ezt meglátjátok. Ezt csak az láthatja meg, aki jókor van jó helyen.
/Faragó Szabolcs – Szeged (HU)/

szabi
adrienn

Én 2x voltam már eddig a HSSF-en, de utólag nagyon sajnálom azokat az éveket, amikor kihagytam ezt a fantasztikus programot! Ezt az 5 napot egyrészt felfoghatod egy nyaralásnak, egy aktív pihenésnek a Balaton partján egy remek társasággal, másrészről itt 5 napon át csak a táncnak élhetsz! A legjobb hazai és külföldi tanárok óráin vehetsz részt, pár nap alatt látványosan fejlődni fog a tánctudásod, több táncstílust is kipróbálhatsz, 4 szuper bulin vehetsz részt, ahol megismerkedhetsz és táncolhatsz a tánciskoládon belüli, kívüli és külföldi tanítványokkal is, koncert, medencés party, mi kell még?
A törölköződet semmiképpen ne hagyd otthon, mert izzasztóbbnál izzasztóbb órákon fogsz részt venni, ajánlott a többszöri pólócsere fiúknak és lányoknak is egyaránt egy napon belül, valamint ne feledkezz meg a kényelmes váltócipőről sem!!! Szállás ügyben a Balaton Szabadidő Központ közelében nagyon sok panziót találtok egész jó árakon, de a HSSF jegyedet kollégiumi szállással együtt is megveheted csomagban!
Amíg nem éled át az élményt, nem tudod, miről maradsz le! Az az érzésed lesz már az első naptól fogva, hogy nem akarsz lefeküdni aludni, nehogy lemaradj valamiről! És ha vége a fesztiválnak, alig várod majd a jövő évi folytatást!
/Técsy Adreinn – Kecskemét (HU)/

Facebook Iconfacebook like button
WordPress Image Lightbox Plugin